top of page

Lyökkiniemen laituriprojektista...

Hallitus totesi kevättalvella, että laiturilippa oli talven aikana mennyt niin huonoon kuntoon, että se jouduttiin asettamaan käyttökieltoon ja korjaustyöt oli aloitettava välittömästi säiden salliessa.

Laiturilippa päätettiin uusia siten, että sitä ei tarvitse uusia siinä yhteydessä, kun tulevaisuudessa laituri uusitaan.

Jollalaiturista oli rikkoutunut useita ponttoneita, jotka on myös vaihdettava

ennen jollalaiturin palauttamista paikoilleen.

Samassa yhteydessä laiturin pikku terassin ja CLubHousen perustukset katsottiin parhaaksi uusia. Seuran jäseniltä tulleiden toiveiden mukaan päätimme laajentaa terassia hieman.

ClubHouse on käynyt ahtaaksi ja todettu epäkäytännölliseksi, joten päätimme hankkia uusille perustuksille kookkaamman ja käytännöllisemmän varastotilan, jossa seuran tavarat voidaan säilyttää paremmin järjesteltyinä sisätiloissa.

Uusi ClubHouse tarjoaa myös mahdollisuuden pienimuotoiseen, omakustanteiseen kahvin ja virvoitusjuomien tarjoamiseen, mitä on myös toivottu.

Laiturin kunnostustyötä on tehty hyvin paljon talkootyönä ja ulkopuolelta hankitut palvelut on saatu järjestettyä edullisimmalla tavalla seuran hallituksen ja jäsenten monipuolisten kontaktien avulla.

27 views0 comments

Comments


bottom of page