Vuosikokous päätti Westend Sailorsin toimintavuoden

Yhdistyksen vuosikokous hyväksyi kuluneen toimikauden tilinpäätöksen ja myönsi vastuuhenkilöille vastuuvapauden. Tulevan toimikauden toimintasuunnitelma, maksut (ei muutoksia) ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esitysten mukaisesti. Uuteen hallitukseen valittiin Matti Halttunen, Lars Hongelin, Jukka Jyränoja, Timo Kovanen, Antti Nurminen, Jan Segerstam ja Juha Venho. Hallitus järjestäytyy tammikuussa. Vuosikokous päätti hallituksen esityksestä myös kutsua Matti Halttusen yhdistyksen kunniajäseneksi (kuva). Matti on tehnyt parinkymmenen vuoden ajan työtä laiturimestarina ja yhdistyksen hallituksen jäsenenä toimien erityisen ansiokkaasti yhdistyksen hyväksi. Yhdistys kiittää ja onnittelee Mattia! Työnsä päättäneen hallituksen puolesta kiitän yhteistyöstä kuluneella kaudella ja toivotan kaikille rauhallista talvea! Tapio Heikkilä ex-kommodori

58 views0 comments

Recent Posts

See All
WESTEND SAILORS WS RY

Westend Sailorsin tavoitteena on toiminnallaan edistää westendiläistä vesillä liikkumisen mahdollistamaa yhteenkuuluvuutta. Yhdistys edistää monin tavoin veneilyä harrastuksena, antaen myös opastusta ja käytännön neuvoja veneilyharrastuksen aloittamiseksi ja ylläpitämiseksi. Vesiurheilun aloittamista kaikissa sen muodoissa kannustetaan.

YHTEYSTIEDOT

Westend Sailors WS ry toimii satamassaan ja muussa toiminnassaan vapaaehtoisvoimin. Parhaiten yhteydenotto seuraan toimii sähköpostitse.

sihteeri (at) westendsailors.fi, 0500 608880

kommodori (at) westendsailors.fi, 0500 447300

© 2019 Westend Sailors ry, N60° 09' 45''  E 24° 48' 27''