HAE JÄSENYYTTÄ AVOIMELLA HAKEMUKSELLA

Westend Sailorsin jäseneksi voi hakea avoimella hakemuksella. Hakemuksen voi lähettää yhdistyksen sihteerille sähköpostitse osoitteeseen sihteeri(a)westendsailors.fi. Jäsenyys on henkilökohtainen. Veneestä tai veneenpitoon liittyvistä asioista jäsenet sopivat erikseen yhdistyksen kanssa jäseneksi liityttyään.

Kaikki jäsenet sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen sääntöjä, yhdistyksen kokouksen tekemiä päätöksiä sekä hallituksen antamia ohjeita. Täyttämällä jäsenhakemuksen hakija hyväksyy, että Westend Sailors käsittelee hakijan henkilötietoja rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti.  

Seuran kaikki maksut laskutetaan Suomen Purjehdus ja Veneilyn (SPV) laskutusjärjestelmän kautta. Älä maksa mitään maksua ilman laskua ja siinä mainittua viitettä. 

Liittymis- ja Jäsenmaksut 2020:

  • Liittymismaksu, 120€ (perhekohtainen)

  • Vuosijäsenmaksu varsinainen jäsen, 50€

  • Vuosijäsenmaksu perhejäsen, 25€

  • Vuosijäsenmaksu juniorijäsen, 5€ (alle 23 v.)

WESTEND SAILORS WS RY

Westend Sailorsin tavoitteena on toiminnallaan edistää westendiläistä vesillä liikkumisen mahdollistamaa yhteenkuuluvuutta. Yhdistys edistää monin tavoin veneilyä harrastuksena, antaen myös opastusta ja käytännön neuvoja veneilyharrastuksen aloittamiseksi ja ylläpitämiseksi. Vesiurheilun aloittamista kaikissa sen muodoissa kannustetaan.

YHTEYSTIEDOT

Westend Sailors WS ry toimii satamassaan ja muussa toiminnassaan vapaaehtoisvoimin. Parhaiten yhteydenotto seuraan toimii sähköpostitse.

sihteeri (at) westendsailors.fi, 0500 608880

kommodori (at) westendsailors.fi, 0500 447300

© 2019 Westend Sailors ry, N60° 09' 45''  E 24° 48' 27''