PYSÄKÖINTI SATAMISSAMME

Lyökkiniemen satama

 

Seura on vuokrannut Espoon kaupungilta pysäköintialueen Lyökkiniemeen. Pysäköintialue on tarkoitettu Lyökkiniemen laiturin ja Hiiralanlahden poijualueen venepaikkojen haltijoiden käyttöön. Pysäköintioikeus on osoitettava autossa olevalla pysäköintilupakortilla, joka annetaan katsastuksen yhteydessä.

 

Lyökkiniemen pysäköintialue on merkitty kivenlohkareilla ja P-kylteillä. Muu osa Lyökkiniemeä on kaupungin puistoaluetta missä pysäköinti on kielletty. Jos merkitty pysäköintialue on täynnä, on auto pysäköitävä rajoituskilpiä noudattaen kadun varteen.

Kaupanrannan satama

Kaupanrannan satama sijaitsee maastoalueen yhteydessä. Maastoalueelle ei saa pysäköidä. Sataman yhteydessä ei ole lainkaan pysäköintipaikkoja. Kuormausta varten voi käyttää Lyökkiniemen satamaa, jonne on autolla pääsy.

WESTEND SAILORS WS RY

Westend Sailorsin tavoitteena on toiminnallaan edistää westendiläistä vesillä liikkumisen mahdollistamaa yhteenkuuluvuutta. Yhdistys edistää monin tavoin veneilyä harrastuksena, antaen myös opastusta ja käytännön neuvoja veneilyharrastuksen aloittamiseksi ja ylläpitämiseksi. Vesiurheilun aloittamista kaikissa sen muodoissa kannustetaan.

YHTEYSTIEDOT

Westend Sailors WS ry toimii satamassaan ja muussa toiminnassaan vapaaehtoisvoimin. Parhaiten yhteydenotto seuraan toimii sähköpostitse.

sihteeri (at) westendsailors.fi, 0500 608880

kommodori (at) westendsailors.fi, 0500 447300

© 2019 Westend Sailors ry, N60° 09' 45''  E 24° 48' 27''