WESTEND SAILORS WS RY

Westend Sailorsin tavoitteena on toiminnallaan edistää westendiläistä vesillä liikkumisen mahdollistamaa yhteenkuuluvuutta. Yhdistys edistää monin tavoin veneilyä harrastuksena, antaen myös opastusta ja käytännön neuvoja veneilyharrastuksen aloittamiseksi ja ylläpitämiseksi. Vesiurheilun aloittamista kaikissa sen muodoissa kannustetaan.

YHTEYSTIEDOT

Westend Sailors WS ry toimii satamassaan ja muussa toiminnassaan vapaaehtoisvoimin. Parhaiten yhteydenotto seuraan toimii sähköpostitse.

sihteeri (at) westendsailors.fi, 0500 608880

kommodori (at) westendsailors.fi, 0500 447300

© 2019 Westend Sailors ry, N60° 09' 45''  E 24° 48' 27''

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

1. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

 

Rekisterinpitäjä: Westend Sailors WS ry ("Yhdistys")

Yhteyshenkilö: Tapio Heikkilä

Osoite: Lyökkiniemi 1A, 02160 Espoo

Puhelin: 0500-447 300

Sähköposti: tapio.heikkila@tah.fi

 

2. Rekisteröidyt Rekisterissä käsitellään Yhdistyksen jäsenien ja se entisten jäsenien ("Rekisteröity") henkilötietoja.

 

3. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja käyttötarkoitus Rekisterin käyttötarkoituksena on Rekisteröityjen henkilötietojen ajantasainen hallinta jäsenyyden aikana, Rekisterin ylläpito ja kehittäminen sekä käyttö tiedottamisessa ja markkinoinnissa sekä myös päättyneiden jäsenyyksien dokumentaation hallinta. Henkilötietojärjestelmä Suulia ("Järjestelmä") hallinnoi ja operoi Suomen Purjehdus ja Veneily ry (”Henkilötietojen käsittelijä”), joka tarjoaa sen käyttömahdollisuutta kaikille jäsenyhdistyksilleen. Henkilötietojen käsittely perustuu Yhdistyksen lainsäädännölliseen velvoitteeseen ylläpitää jäsenrekisteriä, Yhdistyksen oikeutettuun etuun pitää vene- ja venepaikkarekistereitä sekä tietyissä tapauksissa sopimuksen täytäntöönpanoon.

 

4. Käsiteltävät henkilötiedot Rekisterissä käsitellään Yhdistyksen jäsenien henkilö- ja yhteystietoja sekä muita jäsenyyteen liittyviä tarpeellisia tietoja. Näitä Rekisteröidyn tietoja ovat:

  • etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite

  • jäsenyystieto ja tehtävätieto Yhdistyksessä

  • Yhdistykselle rekisteröidyn veneen ja venepaikan tiedot

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet Henkilötietoja kerätään Rekisteröidyltä itseltään.

 

6. Henkilötietojen suojaaminen ja tietoturva Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu Järjestelmään, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla Yhdistyksen henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja jäsentietojen käyttöä valvotaan.

 

7. Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot Henkilötietoja voidaan luovuttaa Yhdistyksen yhteistyökumppaneille Yhdistyksen jäsenyyteen liittyvien toimenpiteiden ja palveluiden toteuttamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietojen katselu tietojärjestelmän kautta on sallittu vain Yhdistyksen niille jäsenille tai muille henkilöille, joilla on siihen oikeuttavat käyttäjätunnukset ja salasanat.

 

8. Henkilötietojen säilytysaika Henkilötiedot säilytetään rekisterissä niin kauan kuin Rekisteröity on Yhdistyksen jäsen. Jäsenyyden päättymisen jälkeen henkilötietoja säilytetään enintään kymmenen vuoden ajan jäsenyyden päättymisestä. Yhdistyksen oikeutetun edun perusteella tai mahdollisiin oikeusvaateisiin puolustautumisen takia (KKO 2017:15).

 

9. Rekisteröidyn oikeudet Rekisteröity voi itse asettaa Järjestelmässä suoramarkkinointia koskevia suostumuksia ja kieltoja. Lisäksi rekisteröidyllä on lähtökohtaisesti oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:

 

  • saada tieto henkilötietojensa käsittelystä

  • saada pääsy omiin tietoihinsa ja tarkastaa itseään koskevat Yhdistyksen käsittelemät henkilötiedot

  • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä; vaatia henkilötietojensa poistamista

  • peruuttaa suostumuksensa ja vastustaa henkilötietojensa käsittelyä siltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu Rekisteröidyn suostumukseen

  • vastustaa henkilötietojensa käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella siltä osin kuin henkilötietojen käsittelyperusteena on Yhdistyksen oikeutettu etu ja

  • vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista. Rekisteröidyn tulee esittää edellä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntö tämän tietosuojaselosteen Yhteydenotot -kohdan mukaisesti. Yhdistys voi pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöään kirjallisesti ja varmentamaan rekisteröidyn henkilöllisyyden ennen pyynnön käsittelemistä. Yhdistys voi kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella.

10. Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle Jokaisella Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle, mikäli Rekisteröity katsoo, että hänen henkilötietojaan ei ole käsitelty soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

 

11. Yhteydenotot Rekisteröidyn oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt, kysymykset tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenotot tulee tehdä sähköpostitse, henkilökohtaisesti tai kirjallisesti Rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle.

 

12. Muutokset Selosteeseen Tätä Selostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön tai yhteyshenkilön muuttuessa.

 

Tämä Seloste on viimeksi päivitetty 05.06.2018.