top of page

VENEPAIKAT WESTEND SAILORSISSA

Westend Sailorsin Lyökkiniemen ja Kaupanrannan laitureiden venepaikat on rakennettu osuusmenettelyllä, jossa laiturin rakentamiseen tai käytön mahdollistavaan peruskorjaukseen osallistuneet ovat voineet osuudellaan lunastaa hallintaoikeuden venepaikkaan. Seuralla ei ole muita laitureita, eikä seuralla ei ole laituripaikkoja, joita se jakaisi. Seuralla on muutamia poijupaikkoja, joita se vuokraa jäsenilleen paikkojen saatavuuden mukaan. 
 
Liittymällä jäseneksi Westend Sailorsiin, voi jäseneksi päästyään ilmoittaa halukkuudestaan laituripaikkaan seuran jäsensivuston sivulla, jonne myös laituripaikan haltija voi ilmoittaa muuttuneesta laituripaikan tarpeestaan joko ilmoittamalla paikkansa vuokrattavaksi tai myytäväksi. 
 
Kun hakija on ensin hyväksytty jäseneksi hakemuksen perusteella, jäsen saa otettua käyttöön seuramme jäsensivut käyttämällä seuran Internet-sivuston rekisteröitymistoimintoa (Sign Up). Samoin toimitaan myös, jos on jo jäsen, mutta ei aiemmin ole käyttänyt jäsensivuja. Näin jokainen voi valita oman salasanansa tai käyttää suoraan Google-tunnustaan kirjautumiseen. Seuran sihteeri aktivoi jäsensivuston käyttöoikeuden jäsenrekisteritietojen perusteella.
 
Paikkatarpeesta jäsen voi myös ilmoittaa venepaikan vuokraajien yhdyshenkilölle, jonka yhteystiedot ovat jäsensivuston yhteystietotaulukossa. Seura ei kuitenkaan toimi välittäjänä vaan varmistaa veneen sopivuuden aiotulle laituripaikalle sekä sopijoiden toimivan seuran sääntöjen mukaisesti niin sopimisessa kuin toiminnassa laiturialueella. Laituripaikkojen välillä on eroa mm. sallittujen kokojen ja painojen osalta ja kulkusyvyys on osassa paikkoja myös rajallinen. 
 
Paikkaa voi käyttää tai sen hankkia vain seuran jäsen. Seuran ulkopuoliselle ei siis voi luovuttaa tai vuokrata paikkaa. 
 

bottom of page