top of page

Kausiterveiset satamamestarilta

Tervehdys jäsenet.


Talvi on ohi ja veneilykausi on jo osalla meistä alkanut. Kevät tuli sitten vauhdilla lumisen talven jälkeen. Kaupanrannan laituri säilyi hyvin jäätilanteesta huolimatta. Lyökkiniemen laituri kesti talven myös erittäin hyvin.


Vedet ja sähköt on jo kytketty. Isompia ja pieniä töitä on jo satama-alueella tehty. Lyökkiniemen laiturin sivustalta on ruopattu maata ja tehty maatöitä. Vesikin sattui olemaan silloin passelisti matalalla. Kiitos Harrille avusta. Sähkömies kävi uusimassa valotolppien ohjainkellot Matin avustuksella. Kiitos Matille.


Aktiivisten jäsentemme avulla saamme pidettyä paikat kunnossa ja kulut maltillisina. Niinpä tuli mieleen, että sata-alueella siivoustalkoot keskiviikkona 10.5. Tule mukaan porukkaan talkoilemaan ja tutustumaan & jutustulemaan muiden pursiseuralaistemme kanssa. Katso toimintaohjeet jäsensivuilta (hyvää mieltä ja vähän omia työvälineitä ,mukaan). Lipunnosto suoritetaan klo 18:30.Muistutuksena, että satama-alueella ei saa talvisäilyttää mitään tavaraa (venettä, kajakkia tms.) Talvisäilytykset toteutetaan satama-alueen ulkopuolella kuka missäkin.


Leppoisaa veneilykautta kaikille.

Asla Jääskeläinen

Satamamestari

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page