Uusi vesiliikennelaki astui voimaan

Eilen astui voimaan uusi vesiliikennelaki, jonka johdosta useampia aiempia ohjeita on yhdistetty yhdeksi lakikokonaisuudeksi. Tämän lisäksi monet päällikön vastuuseen ja mm. vuokraveneilyyn liittyvät säädökset ovat muuttuneet.


Tutustu uuteen lainsäädäntöön verkossa:


https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190782


Linkki toimii myös kännykästä, eli on käytettävissä missä ja milloin vain.


Seuran tietohallinnon uuttera taustatiimi on myös yön hämärinä tunteina koonnut uuden vesiliikennelain A5-muotoiseksi tulostettavaksi vihkoksi, jonka voi tulostaa veneeseen mukaan otettavaksi niin halutessaan. Tulostettavassa muodossa oleva pdf-tiedosto on tämän kirjoituksen liitteenä ja se kannattaa tulostaa kaksipuolisena, jotta vihkoformaatti toimii.


Ystävällisin terveisin


Veneilyturvallisuusjaosto ja tietohallintotiimi

Vesiliikennelaki booklet
.pdf
Download PDF • 1.25MB

10 views1 comment

Recent Posts

See All
WESTEND SAILORS WS RY

Westend Sailorsin tavoitteena on toiminnallaan edistää westendiläistä vesillä liikkumisen mahdollistamaa yhteenkuuluvuutta. Yhdistys edistää monin tavoin veneilyä harrastuksena, antaen myös opastusta ja käytännön neuvoja veneilyharrastuksen aloittamiseksi ja ylläpitämiseksi. Vesiurheilun aloittamista kaikissa sen muodoissa kannustetaan.

YHTEYSTIEDOT

Westend Sailors WS ry toimii satamassaan ja muussa toiminnassaan vapaaehtoisvoimin. Parhaiten yhteydenotto seuraan toimii sähköpostitse.

sihteeri (at) westendsailors.fi, 0500 608880

kommodori (at) westendsailors.fi, 0500 447300

© 2019 Westend Sailors ry, N60° 09' 45''  E 24° 48' 27''