top of page

VENEPAIKKOJEN VUOKRAUS kaudella 2023
Hyvä WS ry:n laituripaikan omistaja,


Viime kaudella KAUPANRANNAN laiturissa näytti olevan useita venepaikkoja vapaana. Samanaikaisesti meille tulee paljon kyselyitä mahdollisuudesta ostaa tai vuokrata venepaikka.


Lähetimme keväällä kaikille venepaikan omistajille KAUPANRANNASSA tiedustelun vapaina olevista paikoista. Olemme jo saaneet muutamia yhteydenottoja ja välittäneet niitä kiitollisille tuleville veneilijöille.

Westend Sailors ry:n toiminnan tavoitteena on, että kaikki seuran venepaikat olisivat paikkojen omistajien omassa käytössä. Koska veneitä vaihdetaan ja kohtaamme muutoksia, välillä omalle venepaikalle ei ole tilapäisesti tarvetta.


Mikäli sinulla ei ole käyttöä omalle venepaikallesi ollenkaan tai tilapäisesti, ota meihin heti yhteyttä.


Mikäli päädyt vuokraamaan paikkasi tilapäisesti, seuralla on käytännöt ja ohjeet venepaikkojen väliaikaista vuokrausta varten. Venepaikkojen tilapäiseen vuokraukseen sovelletaan seuraavia sääntöjä ja ohjeita:

· Venepaikan VUOKRAAJANKIN pitää olla seuramme JÄSEN

· VUOKRANANTAJA on edelleen vastuussa kaikista venepaikan käyttöön liittyvistä asioista

· VUOKRASOPIMUS pohja löytyy kotisivultamme.

· Vuokrasopimus täytyy laatia ja hyväksyttää yhdistyksellä viimeistään 15.6. vuosittain.

· Kaupanrannan laiturissa veneen ja moottorin ylin sallittu kokonaispaino on 1000 kg.

VUOKRANANTAJA vastaa yhdistykselle seuraavista:

· Kaikista vuokraamiseen liittyvistä asioita kuten SATAMASÄÄNNÖN noudattamisesta.

· VENEMAKSUISTA ja venepaikan HALLINTOMAKSUSTA. Venepaikan hallintomaksu on 100 euro kaudessa ja se peritään venepaikan omistajalta. Hallintomaksua ei peritä, jos vuokrataan omille lapsille tai vanhemmille.

· Satamassa säilytettävä vene pitää olla KATSASTETTU, VAKUUTETTU, asianmukaisesti KIINNITETTY ja merkitty PERÄLIPULLA / VIIRILLÄ.

Toivomme kaikille oikein mukavaa kevään ja kesän odotusta!


Ystävällisin Terveisin,

Jukka Jyränoja Liinasaarentie 16A, 02160 Espoo puh. 040 5801221 e-mail: jukka.jyranoja@gmail.com (HUOM: merkitse sähköpostit mielellään otsikolla "Westend Sailors / Vuokraustoiminta - ...)

25 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page