top of page

Westend Sailors 50 vuotta

Viime vuonna juhlimme seuraamme. Juhlahetki oli 9.6.2022 Lyökkiniemessä. Juhlaan oli ilmoittautunut 87 osanottajaa, joka oli ennätysmäärä. Muutenkin seuratoiminnassamme aktiivisuus ja vapaaehtoistyön merkitys on korostunut 50 toimintavuoden aikana.
Juhlavuoden kunniaksi seuran hallitus nimitti kunniajäseniksi kaksi seuran ansioitunutta ja pitkäaikaista toimihenkilöä, sihteeri Timo Kovasen ja varainhoitaja Antti Nurmisen. Naapuriseuramme Suomenlahden Meripurjehtijoiden kommodori Petri Pennanen toi seuransa tervehdyksen juhlaamme.
Alkujuhlallisuuksien jälkeen siirryttiin seuraamaan Meripelastusnäytöstä. Meripelastusseuran rautavene Pv Emmi oli miehistöineen kiinnittyneenä Lyökkiniemen laituriin. Heidän asiantuntevalla opastuksella saimme perehtyä sekä paukkuliivien, että paukkulautan käsittelyyn.Juhlaillalliseen siirryttiin näytöksen loputtua. Sää oli ajankohtaan nähden mitä parhain. Järjestelytoimikunta oli varautunut tarjoiluun Lyökkiniemessä ennen näkemättömillä teltta- ja pöytäsijoittelulla. Juhlan menu oli hieno.

Illan päätteeksi kunniakommodori Lars Hongelin kertoi juhlayleisölle seuran historiaa 50 vuoden ajalta.


Ilta oli ikimuistoinen ja kaikilla osanottajilla hyvä mieli.
28 views0 comments

Comments


bottom of page