top of page

Satamestarien tervehdys 2024
Satamestarien tervehdys,

 

Menemme kohti uutta veneilykautta. Takatalvi on käynyt kylässä muutaman kerran lumisateen muodossa, mutta kyllä se kesä sieltä tulee.

 

Lyökkiniemen laiturin maanpuoleinen betonikansi oli talven aikana rapautunut niin huonoon kuntoon, että se oli pakko uusia. Hallitus on aloittanut toimet laiturin kunnostamiseksi. Vanha laiturin kulkuväylä on nyt työmaa-aluetta, joten Lyökkiniemen laiturille on järjestetty tilapäinen kulku, kunnes työt on saatu valmiiksi. Veneilykausi lähestyy ja haluamme saada laiturin turvalliseen kuntoon ennen kauden alkua. Säät ovat osaltaan vaikeuttaneet kunnostustöiden edistymistä. Toivotaan, että säät alkaisivat pian suosia.

 

Kaupanrannan laiturin kiinnitysketjujen tarkistuksen siirsimme syksystä keväälle, jotta saamme viimeisimmän tiedon kiinnitysketjujen tilanteesta jäiden lähdettyä. Samalla tarkistamme Kaupanrannan laiturin poijujen ketjuja.

 

TÄRKEÄNÄ asiana liittyen laiturien kunnossa pysymiseen, tulemme olemaan tarkkoja, että jokaisella laituriin kiinnitetyllä veneellä on riittävästi asianmukaisia ja satamasäännöissä vaadittuja joustimia käytössä. Joustimet estävät veneiden ja laiturien kiinnityskohtien ylimääräistä rasitusta ja vaurioitumista.

 

Muistutamme myös tässä osaltamme kevättalkoista keskiviikkona 15.5. klo 17 alkaen. Tulkaa siis mukaan laittamaan meidän omia paikkoja kuntoon, ja samalla tapaamaan muita WS.n jäseniä. On kiva siistiä ja kunnostaa yhdessä meille kuuluvia asioita. Talkoissa hoidamme laiturialueet siistiksi ja teemme tarvittavia korjaus- ja huoltotoimenpiteitä talven jäljiltä. Kutsumme kaikki Westend Sailorsin jäsenet talkoisiin.

 

Terveisin

Satamamestarit Matti ja Asla

36 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page