top of page

Kaupanrannan kuulumisia 2022


Terveiset kaupanrannasta


Olemme jälleen menossa kohti uutta veneilykautta.


Olen Asla Jääskeläinen ja uusi henkilö WSn hallituksessa. Tällä hetkellä en tunne vielä paljonkaan seuramme jäsenistöä. En usko että olen ainoa tässä tilanteessa. Toivoisinkin, että jäsenet laiturilla kohdatessaan voisivat ottaa hetken aikaa ja hieman tutustua toisiinsa. Tämä on meidän pursiseuramme ja pursiseura on yhtä kuin me jäsenet.

Tänä talvena jäätä ja lunta on ollut runsaasti. Jäiden lähdettyä selviää kuinka hyvin laituri ja poijut ovat selvinneet. Onneksi syksyllä tehtiin poijujen kunnostus painojen ja kettinkien osalta.


Jotta pursiseuramme pystyisi jatkossakin pitämään kustannustason alhaisena toivoo hallitus, että jäsenemme osallistuisivat kunnostustöihin ja rannan talkoisiin. Myös yleisen siisteyden ja järjestyksen pito lisää turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Kunnostustöissä tarvittavia työvälineitä saa satamamestareilta ja rannan siivousvälineet kuten käsineet, haravat, lapiot ja kottikärryt ovat henkilökohtaisia. Siirtolavan ja tarjoilun talkoisiin hankkii WS.


Kun veneilykausi pääsee vihdoin käyntiin, otattehan huomioon peräaallon korkeuden. Aallokko kuluttaa poijukettinkejä sekä kuormittaa laiturien rakenteita.

Muistutuksena, että pysäköinti kaupanrannan läheisyydessä kalliotasanteella on kielletty. Se on puistoaluetta ja siitä seuraamuksena asianmukainen pysäköintivirhemaksu. Emme myöskään halua, että siihen aletaan yleisesti pysäköimään esim. Westendin kenttää käyttävien toimesta.


T. Asla Jääskeläinen


Kaupanrannan tekninen laiturimestari ja satamamestari.

26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarii


bottom of page