top of page

Soutaminen on ympäristöteko

Suomalaiseen kesämaisemaan kuuluvat aurinko, uiminen, kalastus ja soutuvene. Nämä voit saada ottamalla käyttöösi yhteisen soutuveneemme Suven. Suvi 420 on savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön. Vene on turvallinen, uppoamaton ja erittäin kevyt soutaa. Rantautuminen onnistuu vaikeuksitta matalan profiilin ansiosta. Soutuetäisyydellä on kaupunkien ulkoilusaaria kuten Tvihjälp, Käärmeluodot, Vasikkasaari.


Venettä säilytetään lukittuna jollalaiturissamme ja airot löytyvät klub-housistamme. Lukko on sama sarjaa kuin mikä on portissa. Varauksia ei tarvitse tehdä. Saat veneen käyttöösi kun se on laiturissa. Omina varusteina riittävät liivit. Reissun jälkeen lukitset veneen ja palautat airot paikoilleen. Huolehdi myös siisteydestä liikkuessasi.


Soutaminen on kansalaisen perustaito, joka kannattaa välittää lapsille ja lastenlapsille. Soutaminen on myös hyvää liikuntaa. Kukapa meistä ei ole kuntosalilla kiskonut hikipäissä soutulaitetta. Aito soutuvene voittaa selkeästi salisovelluksen. Voit pistää uistimen perään tai pysähtyä ongelle. Lintuja ja kasveja kannattaa myös bongata. Lisäksi hengität raikasta ilmaa ja saat hyvän mielen.

Soutaminen on hyvää terapiaa, kannattaa kokeilla!20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page